What’s up? (Hur är läget?) ^.^

Cowl

Så, hur är läget?
Jag har äntligen nästan tagit mig igenom den hemska influensan som höll mig i sängen en hel vecka, och nu tar jag mig långsamt igenom det eftersläpande skolarbetet – det enda som är kvar i kursen nu är en större rapport som ska in nästa vecka. Efter det börjar vi med något riktigt intressant – den första anatomikursen! (För er som missat det, så började jag ju på Sjuksköterskeprogrammet nu i januari)

Jag känner mig just nu lite vilsen i handarbetande, och vet inte riktigt vad jag ska arbeta med… Någonting jag håller på med dock är att bygga upp en ny hemsida, dit jag ska flytta bloggen när jag är helt nöjd. Jag vet att jag försökt detta en gång tidigare, för ett bra tag sedan nu, så denna gången tänker jag igenom allt riktigt ordenligt innan jag slänger mig själv (och er) in i det nya. Bra va? ^.^

På bilden ser ni mig med snöskyffeln i högsta hugg – tack och lov är den från i vintras. Jag älskar snö, men nu är det dags för vår! I vilket fall är det ju halsvärmaren som jag vill visa upp – jag får ta bättre bilder vid tillfälle! 🙂

***

So, what’s up?
I’m finally almost done with the bad flu that put me to bed for a week. Now I’m slowly catching up with the neglected school work – only thing left now is a report due next week. After that we start something really interesting – the first anatomy course! (For those of you who missed it, I started to study to become a nurse now in January)

I’m currently a bit lost in my crafting, not knowing what to work on. Something I am working on though, is building up a new website, where I will move my blog when it’s all done. I know I tried doing this once before, a while back now, so this time I’m really thinking things through before launching myself (and you) into the new stuff. Awesome, right? ^.^

On the photo you can see me with the snow showel – luckily it’s from this winter, and not from now. I love snow, but now it’s time for spring! Anyway, it’s the cowl I want to show you – I’ll need to take some better photos someday! 🙂


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

One response to “What’s up? (Hur är läget?) ^.^”

  1. Emilia avatar

    Jobbigt med influensa men skönt att du tar dig ur den iaf! Jättefin halsvärmare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *