FO: Surpris

Surpris

Jag har arbetat fram två stycken nya baby/barnkoftor, som håller på att bli testade på Ravelry! ^.^ Här kommer den första, som jag kallar Surpris. Det är mest Malabrigo Worsted, och lite Madeline Tosh-rester. Det lila köpte jag i London för flera år sedan, och både gult och ljusblått är rester från Vandrare. Jag är riktigt nöjd med den här, och med de glada färgerna! Vad tycker ni?

***

I’ve worked out two new baby/child cardigans lately, which are currently being tested on Ravelry! ^.^ Here comes the first, which I call Surpris. It’s mostly Malabrigo Worsted, and some Madeline Tosh scraps. I bought the purple in London several years ago, and both the light blue and yellow are scraps from my Vandrare. I’m damn happy with this one, and with the happy colors! What do you think?

Surpris

Surpris

Surpris

Surpris

Surpris


by

Tags:

Comments

7 responses to “FO: Surpris”

 1. Debi Y. avatar

  So pretty – love the style and the colors. It’s so bright and happy. 🙂

 2. Annika GW avatar

  Ursöt modell!

 3. Catarina avatar

  Den var helt underbar!!!
  Gillar den verkligen 🙂

 4. Sticka Maskor avatar

  Oh så söt!
  Du gör fantastiska modeller!!

 5. LadyNight avatar

  Vad gullig! Ser urmysig ut och färgerna passar perfekt till att locka fram våren! 🙂

 6. […] Here I tried to do a version with a shorter skirt, but it ended up a wee bit too wide. The instructions for a shorter version that I’ve included in the pattern is a middle-way between this and the original! […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *