Crochet white cardi (Virkad vit kofta)

Det är svårt att få till en bra bild på det här, men det är en virkad kofta som jag hållt på med ett tag. Vit bambu och bomullsmix, och lite glitter! Bakstycke och framsidor är klara och ihopsydda (Dropsmönster måste alltid sys, verkar det som…), och passformen är jättebra! Den har vilat ett tag nu, men snart kommer jag tillbaka till den för att göra klart ärmarna!

***

It’s hard to get a decent photo of this, but this is a crochet cardigan that I’ve worked on for a while. White cotton/bamboo mix, and some glitter too! Back and fronts are finished and seamed (Drops patterns always needs seaming, it seems…), and the fit is great! It’s been resting for a while now, but now I’ll get back too it and finish the sleeves!

Crochet cardi


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

2 responses to “Crochet white cardi (Virkad vit kofta)”

  1. Emilia avatar

    Ser finfint ut 😉 Glad Påsk!

  2. lilirious avatar

    Looks great! I love crochet, but I’m not good enough to make it work 😛 Curious to see how it will turn out 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *