Domino Star Stashbuster, part 1

Domino blanket test

Domino Star Afghan (test)

Domino blanket test

Så, om mindre än en vecka har jag min första anatomi-tentamen. Jag är riktigt stressad över det hela – så mycket att lära sig utantill! Det är verkligen något helt annat än juridiken, där det mer handlar om att resonera sig fram… När jag inte hänger över skolböckerna stickar jag på denna fina filt. Den kallas Domino Star Stashbuster och är en teststickning för designern (som är svensk!) – precis det mönster jag har letat efter, så jag kastade mig över det så fort jag fick syn på det. Yay!

Här hittar du Anitas original (Ravelrylänk).

***

 So, in less than a week I have my first anatomy exam. I’m really stressed about it, since there’s so much to remember! It’s completely different from studying law, where reasoning is a much larger part of it… When not studying, I’m spending my time knitting on this lovely blanket. It’s called Domino Star Stashbuster, and it’s a test for the designer (who is Swedish!) – just the pattern I’ve been looking for, and I throw myself over it as soon as I saw it. Yay!

You can find Anita’s original here (Ravelry link).


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

2 responses to “Domino Star Stashbuster, part 1”

  1. Fiff avatar

    Så cool! Lycka till med pluggandet 🙂

  2. […] this is as far as I got with my Domino star afghan! This pattern is so beautiful – visit the Swedish designer Anita to check it […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *