Fluff + Noro!

DSC05814 copy

 

Här kommer första riktiga inlägget på den nya bloggen!

Jag har ett flertal projekt på gång just nu, och det är svårt att välja vilket jag ska sätta mig med eftersom jag tycker så mycket om allihop! Detta ligger dock i ledningen just nu. Som jag har sagt förut är Noro-garner alltid en besvikelse, men jag måste säga att det fungerar riktigt bra tillsammans med detta fluffiga Kid Silk från Drops! Kan du gissa vad detta ska bli?

 

***

Here comes the first real post on the new blog!

I have several projects in progress right now, and it’s difficult to choose which one to work with since I like them all so much! This one might be in the lead right now, though. As I’ve said before, Noro yarns is always really disappointing, but I must say that it works really well with this fluffy Kid Silk from Drops! Guess what this is going to become!


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 responses to “Fluff + Noro!”

 1. LadyNight avatar

  Vad fin den nya sidan är, gillar garnnystanet i headern. Fast jag tyckte den gamla sidan var riktigt fin den också ^^
  I vilket fall som helst, så fortsätter jag att hålla koll på ditt bloggande 😛

  1. madeleine avatar
   madeleine

   Tack! 😀
   Headern har min gubbe fått göra – han är mitt tekniska snille ^.^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *