Arvid & DNA

DNA on Arvid

About a week ago I visited my friend and her lovely Arvid, who is now 6 months old! Besides cuddling I got myself some lovely shots of him, being a model for a couple of my sweater designs! First out is Arvid in DNA, knitted in Madeleine tosh merino, color Cedar. He is just too cute!

***

För ungefär en vecka sedan hälsade jag på min vän och hennes härliga Arvid, som nu har blivit 6 månader gammal! Förutom bebismys fick jag mig även lite fina bilder av honom när han modellar ett par av mina tröjdesigns! Först ut är Arvid i DNA, stickad i Madeleine tosh merino och färgen heter Cedar.

DNA on Arvid

DNA on Arvid

DSC05563 copy

Psst! Link parties!

Today's Creative Blog


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

2 responses to “Arvid & DNA”

  1. Emilia avatar

    Vilka fina bilder! Och grattis till Knitty-publiceringen!

  2. riotyarn avatar

    Vilket härligt garn. Passar fint till tröjmönstret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *