Knitty update

Today I got to review my pattern before Knitty goes live with the new issue! It’s so exciting! I’m not sure wether to run around or lie down for a while.  I’m so happy with the photos  and I can’t wait to show you!

Not to mention that the last exam for this semester is over and went suprisingly well. Summer holiday is finally here!

Stay tuned, the next Knitty should come soon!

 

***

 

Idag fick jag slutkolla mitt mönster innan Knitty släpper sitt nästa nummer! Det är så spännande! Jag vet inte om jag ska springa runt eller lägga mig ner en stund. Jag är så otroligt nöjd med fotona och ser fram emot att visa er!

För att inte tala om att terminens sista tenta är avklarad och gick förvånansvärt bra. Sommarlovet är äntligen här!

Häng kvar, nya Knitty kommer när som helst!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *