Thank you! (Tack!)

Thank you so much for all the kind words about my Knitty publication – it sure is an amazing feeling!! ^.^

(My mother has already asked for a framed photo, lol!)

I’ve been keeping a close eye on the Ravelry page, and there’s more than 200 people who’ve queued this to knit! Yay! And Lisa shared it on Facebook, which made me happy! Oohh… look at her lovely rainbow!

Here’s some more photos, that I didn’t post the first time around.

Right now, I’m knitting away at none less than 3 versions of my upcoming mystery KAL. I sort of had an epiphany about it today! I’ll tell you more later. If you haven’t checked out the forum yet, head over there at once!

Yay! 😀

 

***

 

Tack så mycket för alla fina ord om Knitty-publiceringen – det är verkligen en fantastisk känsla! ^.^

(Mor min har redan frågat efter ett inramat foto, haha!)

Jag har hållit ett vaksamt öga på Ravelrysidan, och det är fler än 200 pers som har köat mitt mönster för att sticka! Hurra! Och Lisa hade dessutom delat nyheten på Online stickcafë på Facebook, vilket jag blev väldigt glad över!  Oohh… titta på hennes fina regnbåge!

Här kommer lite fler bilder, som jag inte postade i förra inlägget. Jag har för övrigt mailat och frågat om jag får lov att lägga ut en översättning av mönstret till svenska, men jag misstänker att jag måste vänta tills nästa nummer kommer ut efter sommaren.

Just nu, så stickar jag för fullt på inte färre än 3 olika versioner av mitt kommande stickmysterium. Jag fick en mindre uppenbarelse om plagget idag! Jag berättar mer senare. Har du inte kollat in forumet på Ravelry än, så gör det omedelbums!

Hurra! 😀

Sinnesfrid

Sinnesfrid

Sinnesfrid

Sinnesfrid

Sinnesfrid


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *