FO: Another surpris! (FO: En till Surpris!)

Surpris

Surpris

Surpris

Here comes another version of my pattern Surpris!

Here I tried to do a version with a shorter skirt, but it ended up a wee bit too wide. The instructions for a shorter version that I’ve included in the pattern is a middle-way between this and the original! 🙂

The yarn I’ve used this time is Drops Big Merino, which I’m also using for knitting up the adult version of this pattern!

And, congratulations to marremorr and KnititKim who won my pattern Styrka! I’ll mail it to you shortly, I just need to recover from a small computer meltdown. ^.^ I hope you’ll enjoy it! Everyone else, keep your eyes open for the next Give me!

***

  Här kommer en ny version av mitt mönster Surpris!

Här försökte jag få till en kortare variant, men den lyckades bli aningen för bred nertill. Instruktionerna för en kortare version som jag lagt med i mönstret är ett mellanting mellan denna och originalet! 🙂

Garnet jag använt här är Drops Big Merino, som jag också använder till att sticka upp vuxenversionen av detta mönster!

Och, grattis till marremorr och KnititKim som vann mönstret Styrka! Jag mailar iväg det till er snart, jag ska bara återhämta mig från en datormässig meltdown. ^.^ Jag hoppas att ni tycker om det! Alla ni andra, håll ögonen öppna efter nästa Give me!


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

5 responses to “FO: Another surpris! (FO: En till Surpris!)”

 1. Marita avatar

  den ser verkligen söt och fin ut..
  jag liksom har tappat ivern att stika efter min inflamation i axeln, det blev så lång paus.
  när jag kikar igenom dina mönster är det massor jag vill göra.måste vänta på inspirationen nu!

 2. marremorr avatar

  Tack för det fina mönstret! Jag blev såå glad att jag vann!=0)))

 3. […] felt the need to do something with the scraps from this Surpris cardi, and the choice fell upon this cute Rabbit hat! The pattern is easy, free, and can be […]

 4. Shaleen de Klerk avatar
  Shaleen de Klerk

  Love your patterns!

  1. madeleine avatar
   madeleine

   Thank you! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *