The big sweater / Stortröjan

Seriously – the more I look at this, the more I like it! ^.^ I’m a huge fan of odd construction!

The question is, do I want to do this in Drops Big Delight, or something else? I do like the colors, but rarely use wool without superwash… Hm. I might see a visit to the yarn store next week!

***

Ju mer jag kikar på den här, desto mer gillar jag den! ^.^Jag är ett stort fan av udda konstruktion!

Frågan är, vill jag göra den i Drops Big Delight, eller i något annat? Färgerna som finns är trevliga, men jag använder sällan ull som inte är maskintvättbar… Hm. Någon åsikt om dett garn? Hm. Det kan bli ett besök i garnaffären i nästa vecka!

 


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *