Swedish translations / Svenska översättningar

Translations

 

Decided to gather up my Swedish translations on a single page. I’m way behind!

 

***

 

Så, jag kom på att det kunde vara bra att faktiskt samla ihop de av mina mönster som finns tillgängliga på svenska på en sida. Jag blev rätt förvånad över hur mycket jag ligger efter – inte ens hälften av alla de mönster jag har publicerat är översätta. Tur att jag har planerat att översätta mycket i sommar då, samtidigt som jag uppdaterar mina mönster med en ny gemensam layout! Är det något av mina mönster som ni är extra sugna på är det bara att säga till, så tar jag det i första hand! 🙂

12 stycken mönster finns det i alla fall på svenska just nu, och dem hittar du här (samt i min sidas dropdown-meny)!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *