Mystery: Clue #1 / Ledtråd #1

YM Cover-up 2013Yep, let’s get this party started! My mysterious pattern has been updated with clue 1, and I’m nervous as hell. I hope you’ll have a good time! ^.^

And as I’ve mentioned before – if you don’t have a Ravelry account, I’ve encountered a problem with the pattern updates. You need to contact me (for example through a comment on this post) with you e-mail, and we’ll solve it at once!

 

***

 

Jajemen, nu drar vi igång det här kalaset! Mitt mystiska mönster har blivit uppdaterat med ledtråd 1, och nervositeten är på topp. Jag hoppas att ni ska ha roligt! ^.^

Och som jag nämnt tidigare – för de som inte har några Ravelry-konton har jag tyvärr stött på problem med uppdateringarna av mönstret, och ni kommer inte få de nya ledtrådarna. Kontakta mig (t.ex. genom att kommentera på detta inlägg) med en mailadress, så löser vi det snabbare än kvickt!


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

2 responses to “Mystery: Clue #1 / Ledtråd #1”

 1. mallasalster avatar

  Hej!

  Jag vill jättegärna vara med på detta, hur går jag tillväga?
  Ska jag gå in och köpa mönstret på Ravelry el går det att fixa här på din blogg?
  Jag är väldigt novis när det gäller såna här saker, men vill jättegärna prova, nån gång ska ju alltid vara den första…;)

  TACK på förhand!

  Mvh
  Malin
  mallasalster

 2. Nancy avatar
  Nancy

  I’m so excited! I just printed out Clue #1 and as soon as I get home from work, I’m off to the races! Thank you!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *