KAL knitting (and a crochet shawl)! / Mysteriestickande (och en virkad sjal!)

Cover-up KAL

Cover-up KAL

Cover-up KAL

 

DSC06310 copy

 

Here are some non-revealing pics of my mystery knitting. Together with the selfstriping one I’ve already shown you, I’ve finished up 3 already – the dark pink is the forth! Since it’s a quick knit and requires so little yarn, I can’t seem to help myself. ^.^

The pink on one is Colinette Jitterbug, colorway Cherry. And the lovely and bright bamboo yarn from Sirdar & Snuggly (which is DK and not fingering), is an absolute treat! I love it!

I’m slightly ashamed to say that I really broke my yarn budget last month…! ^.^
At the bottom here you can see that I really endulged myself – I wanted a really nice silk yarn for a huge crochet shawl that I bought a pattern for recently. 4 skeins of Sea Silk now has a happy new home at my place!

 

***

 

Här kommer några icke-avslöjande bilder på mitt stickmysterium. Tillsammans med den självrandande som jag redan har visat er, har jag redan avslutat 3 – den mörkrosa är den fjärde! Eftersom det är snabbstickat och kräver så lite garn, så verkar det som att jag inte kan stå emot. ^. ^

Den rosa är Colinette Jitterbug i fägrgen Cherry. Och det glada bambugarnet från Sirdar & Snuggly (vilket är  DK och inte fingering), är helt ljuvligt!

Jag skäms lite för att säga att säga att jag verkligen spräckte mitt garnbudget förra månaden …! ^. ^
Längst ner här kan du se att jag har lyxat till det – jag ville ha en riktigt trevlig silkegarn för en stor virkad sjal jag köpte ett mönster till för en tid sedan. 4 härvor Sea Silk har nu ett gott nytt hem hos mig!


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

One response to “KAL knitting (and a crochet shawl)! / Mysteriestickande (och en virkad sjal!)”

  1. Andi avatar

    Ooooh that pink color sings! Love it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *