Mystery: Clue #3 / Ledtråd #3 (and Muskat blanket!)

Muskat Blanket

 

 

Yep, clue 3 is now being sent out to the knitters! This is so nerve wrecking and exciting! 😀

And, do you remember my Muskat blanket?

I’ve noticed a lot of traffic from Pinterest on this one, which I’m really happy about! But, I also noticed that the link to the original is dead, and I can no longer find the blog… So, I’ve updated my post with rough instructions for making the squares. Enjoy!

 

***

 

Japp, ledtråd 3 är på väg ut till stickarna! Det här är så nervöst och spännande! 😀

Och, kommer ni ihåg min Muskat-filt?

Jag har sett en hel del trafik på den från Pinterest, vilket är jättekul! Men, jag såg också att länken till orginalet är död, och jag kan inte längre hitta bloggen… Så, jag har uppdaterat min post med grova instruktioner till hur man virkar rutorna. Håll till godo!


by

Tags:

Comments

One response to “Mystery: Clue #3 / Ledtråd #3 (and Muskat blanket!)”

  1. Annika GW avatar

    Så bra att det finns en beskrivning på den fina filten. Den ska jag spara och någon gång i framtiden måste jag testa att virka dom fina rutorna. / Annika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *