Rabbit hat + Surpris

Surpris with bunny hat

 

I felt the need to do something with the scraps from this Surpris cardi, and the choice fell upon this cute Rabbit hat! The pattern is easy, free, and can be found here. It’s knitted in the round, but my color changes looked so crappy with the many active threads, that I simply made a fake seam to cover it all up.

I’ve also finished up a baby version of my own butterfly cardigan! Pics coming up tomorrow!

 

***

 

Jag kände för att göra någonting med resterna från den här Surpris-koftan, och valet föll på en söt Rabbit hat! Mönstret är enkelt, gratis och kan hittas här (på engelska). Den stickas runt på stickorna, men mina färgbyten såg så fula ut med så många aktiva trådar, så jag gjorde helt enkelt en falsk söm för att dölja eländet.

Jag har också stickat upp en babyversion av min egen Fjärilskofta! Bilder kommer imorn!

 

Surpris with bunny hatSurpris with bunny hat

Surpris with bunny hat


by

Tags:

Comments

2 responses to “Rabbit hat + Surpris”

  1. Betina avatar

    Hvor er det fint 🙂

  2. Annika GW avatar

    Kul modell! / Annika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *