FO: Color Affection

Color Affection

 

Finally! I finished this in December (!), but first it took me ages to weave in the ends, and then to actually take some photos? Some things you never get around to, it seems. But, here we have my Color Affection! It’s a garter stitch shawl, shaped in striped short rows. Fun and easy knitting, but oh my was those rows long towards the end? I’ve used 4 colors instead of 3, since I was running out. Mostly Drops Baby Merino, but there’s also a skein of purple Araucania Botany Lace in there!

 

***

 

Äntligen! Jag gjorde klart den här i December (!), men först tog det evigheter innan jag fick trådarna fästa, och sedan att faktiskt ta lite bilder? Vissa saker blir visst aldrig av. Men, här har ni min Color Affection! En rätstickad sjal som formas ac ränder i förkortade varv. Rolig och lätt stickning, men oj vad långa varven blev mot slutet! Jag har använt 4 färger istället för 3, eftersom jag fick slut på garn. Mest Drops Baby Merino, men det finns även en härva lila Araucanie Botany Lace därinne!

 

Color Affection

Color Affection

Color Affection

Color Affection

Color Affection

Color Affection


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

4 responses to “FO: Color Affection”

 1. Emilia avatar

  Jättefin och härliga bilder som vanligt!

 2. Emilia avatar

  Jättefin och härliga bilder som vanligt!

 3. Viffla avatar

  Superfin! Visst är det konstigt med vissa projekt som är helt färdiga men bara blir liggande?

 4. Jennie Bergius avatar

  Så fina saker du gör, denna var toppen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *