FO: Lightkeeper’s Wife

Lightkeeper's wife cardi

Lightkeeper's wife cardi

 

Here we have another project that’s been waiting for a long while without showing off for the camera. The place for the photos is Röda sten in Göteborg – I had a whole bag of finished things to photograph while we were at it! ^.^

The pattern is The lighthouse keeper’s wife and the cotton yarn is Fresco from Wisdom Yarns – love the color, but now it’s discontinued. But, I’ve horded another color while there still was any, so maybe I’ll make another one? The pattern isn’t the best, but it’s easy and the finished result is wonderful – I’ve worn this alot! 🙂

 

***

 

Här har vi ytterligare ett projekt som legat länge utan att ha fått hamna framför kameran. Platsen för fotandet är Röda sten i Göteborg – jag hade med mig en hel påse med färdiga projekt att fota, när vi ändå höll på! ^.^

Mönstret heter The lighthouse keeper’s wife, och bomullsgarnet är Fresco från Wisdom Yarns. Underbar färg! Dock är garnet satt ur produktion nu… Men jag har haffat åt mig samma garn i en annan färg medan det fortfarande fanns, så det kanske kan bli en till? Mönstret är inte det bästa, men det är enkelt och det färdiga resultatet är underbart – denna koftan har jag använt en hel del! 🙂


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

3 responses to “FO: Lightkeeper’s Wife”

 1. Catarina avatar

  Vilken jätte snygg kofta!!!! Älskar färgen!

 2. Catarina avatar

  Vilken jätte snygg kofta!!!! Älskar färgen!

 3. Jennie Bergius avatar

  Så härlig! Grönt är fint 🙂 Tack för fina orden hos mig!

  / <3 Jennie Bergius

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *