In the basket! (I korgen!)

So, let’s have a look at what I have in my crafting basket right now!

I do have a thing for baskets it seem – I’ve tried keeping my projects in knitting bags, but then I tend to forget about them. I have at least two or three baskets at the foot of my sofa, where most of my crafting takes place! ^.^

***

Så, låt oss ta en titt på vad jag har i handarbetskorgen just nu!

Jag är svag för korgar verkar det som – jag har försökt ha mina projekt i stickpåsar, men då glömmer jag lättare bort dem. Jag har åtminstone två eller tre korgar vid foten av soffan, där det mesta av mitt handarbetande sker! ^.^

 

DSC08127 copy

 

I rarely do anything in black… I’m not sure I’ve ever done it, come to think of it. Anyway, after a look through my stash after something colorful, I ended up finding 3 skeins of Drops AlpacaSilk and casting on for another Luftslott. Woops, I see I’ve forgotten to blog about it! Coming up soon then! 🙂

***

Jag stickar sällan i svart… Jag är inte ens säker på att jag någonsin har gjort det. Men, efter en raid i min stash efter något färgglatt så slutade det med att jag hittade 3 nystan Drops AlpacaSilk och lade upp för en andra Luftslott. Den har jag tydligen inte bloggat om än, så den kommer upp här snart! 🙂

 

DSC08129 copy

 

 

Vacation knitting, eh? This is as far as I’ve come on the Twist, meaning barely started. I have lots of long rows of stockinette next, so I guess it’ll be great lecture knitting then – school starts again in less than two weeks!

***

Semesterstickning, va? Såhär långt har jag kommit på min Twist – knappt börjat, med andra ord. Jag har långa och många slätstickade varv framför mig, så jag antar att det blir en perfekt föreläsningsstickning då. Skolan startar om mindre än två veckor!

 

DSC08133 copy

 

 

This is the beginning of a new adult design I’ve sketched up, which I’m calling Rar. It doesn’t look like anything yet, but I hope get on with it soon! ^.^

***

Det här är början på en ny vuxendesign som jag har skissat upp, och som jag kallar Rar. Den ser inte mycket ut för världen just nu, men jag hoppas på att få fart på den snart! ^.^

 

DSC08136 copy

 

 

And finally, my lovely Sorella Robina. How could one not love this color? I ordered 4 skeins of this pale pink Shepherds Worsted from Lorna’s Laces as soon as I saw it, but it looks like I might be needing a 5th skein. More about this project in a later post!

***

Och till sist, min fina Sorella Robina. Hur kan man inte älska den här färgen? Jag beställde 4 härvor av Shepherds Worsted från Lorna’s Laces i färgen Pale Pink så fort jag fick syn på den (men det ser ut som att jag behöver en 5e härva). Mer om detta projekt i en senare post!


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

3 responses to “In the basket! (I korgen!)”

 1. Julianna Pap avatar

  Vad fint det svarta var mot etiketten! 🙂
  Vilka mysiga färger du har.

 2. Julianna Pap avatar

  Vad fint det svarta var mot etiketten! 🙂
  Vilka mysiga färger du har.

 3. […] gammalt (gammalt) projekt har äntligen sett sitt slut. Jag började på min Sorella Robina 2013, och den väntade i flera år innan jag kom tillbaka till […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *