Riot

DSC05845 copy

DSC05843 copy

DSC05841 copy

Hooray for color!   I’ve worked from the free pattern Riot, except for the order of the colors. This is a fantastic way to use up smaller scraps of yarn – not a single end to weave in. These photos are from when I was halfway through – after some fierce knitting I’m actually finished. Just need to get some photos taken!

***

Hurra för färg! Jag har stickat efter mönstret Riot, förutom när det gäller ordningen för färgerna. Det här är ett fantastiskt sätt att använda upp mindre bitar restgarner – inte en enda tråd att fästa. Dessa foton är från när jag hade kommit halvvägs – efter lite intensivt stickande är jag faktiskt klar. Nu väntar den bara på att bli fotograferad!


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

One response to “Riot”

  1. Annika GW avatar

    Men vilken bra ide! att göra fransar av trådarna. Älskar restgarnsprojekt. Dessutom mycket läckert med alla färger. / Annika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *