Sectores och sjukgymnaster!

Sectores

Sectores

Sectores

 

 

Just got back from the physiotherapist, and feeling pretty good! I’ve had serious issues with my neck and shoulders for many years now, and going to the doctor has never resulted in anything. I don’t know why I’ve never seen a physiotherapist before – apparently this is exactly what they do! He found that I have restricted movement in some joints between spine and ribs, and that this is most likely causing all the pain. I’m just so happy that he actually found something! 🙂 Now I’ve got some assignments to do each day, before the next visit.

The past two weeks have been rough in many ways… I hope things will turn around soon! I’ve not even felt that much like crafting, and we can’t have that, can we?

The scarf in the photos is from the pattern Sectores – I started this as a test knit for the designer, but unfortunately lost the whole thing on a bus just after I took these photos. Damn! Maybe I’ll start again some other day – it’s a fantastic knit for self-striping yarns! 🙂

 

***

 

Kom precis tillbaka från sjukgymnasten, och känner mig ganska bra! Jag har haft svåra problem med nacke och axlar i många år nu, och att gå till läkaren har aldrig resulterat i någonting. Jag vet inte varför jag aldrig gått till en sjukgymnast innan – tydligen är detta precis vad de pysslar med! Han kom fram till att jag har begränsad rörlighet i vissa leder mellan ryggrad och revben, och att det troligen kan vara orsaken till all smärta. Jag är bara så glad att han faktiskt hittade något! 🙂 Nu har jag fått en del övningar att göra varje dag, innan nästa besök.

De senaste två veckorna har varit tuffa på många sätt … Jag hoppas att det kommer att vända snart! Jag har inte ens haft mycket lust till handarbete, och så kan vi ju inte ha det!

Halsduken på bilderna är från mönstret Sectores – jag började den här som en teststickning för designern, men tyvärr blev jag av med hela härligheten på en buss strax efter att jag tog dessa bilder. Skit! Kanske börjar jag om igen en annan dag – det är ett fantastiskt mönster för självrandande garn! 🙂


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

5 responses to “Sectores och sjukgymnaster!”

 1. Tina avatar
  Tina

  Krya på nu!

  1. madeleine avatar
   madeleine

   Tack!

 2. Fiff avatar

  Jepp! Sjukgymnaster är toppen! Det är synd att de kommer lite i skymundan. Vissa “åkommor” har de oändligt mycket mer kunskap om än läkare. Allt med muskler och leder och diskar e de bäst på 🙂
  Hoppas det hjälper dig! Det gör det säkert. De kan ju ge all möjlig slags smärtlindring också. Värmebehandling, ultraljud, kylbehandling, akupunktur. Bland annat!
  OCh ja! Du måste börja om på denna skapelse du har visat! Helt fantastiskt! Nästan så man blir sugen på att sticka lite själv. Nästan 😉

 3. Kelly avatar
  Kelly

  I hope that you feel like knitting again as you have some wonderful and unique designs.
  I hope that things improve for you soon. Take care.

  1. madeleine avatar
   madeleine

   Thank you so much, Kelly! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *