Apple green Twist

Twist

 

A couple of inches into my orange Twist pullover I realized something. Even though the yarn is absolutely beautiful, it really doesn’t fit anything in my wardrobe!

I’ve got no problem with orange, but looking at my collection of dresses with lots of pattern I see that I need to work more in solid colors. So! After doing some math on the pattern I ordered Malabrigo Worsted in gorgeous Apple Green. Yum! Also, it’s knitting up more quickly now – working the smallest size at this larger gauge should give me the right size!

 

***

 

En bit in i min orangea Twist-tröja insåg jag någonting. Även om garnet är helt fantastiskt vackert så passar det egentligen inte med min garderob!

Jag har inget emot orange, men med tanke på mina många mönstrade klänningar ser jag att jag behöver handarbeta mer i enfärgat. Så! Efter lite mönstermatematik beställde jag Malabrigo Worsted i underbara Apple Green. Mums! Stickningen går dessutom betydligt fortare nu, eftersom jag stickar minsta storleken med en annan stickfasthet.

 

 


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

3 responses to “Apple green Twist”

 1. Outi avatar

  Ljuvlig färg! Blev förtjust i den så fort jag såg din bild. Jag måste verkligen lära mig att sticka annat än bara fram och tillbaka…
  Allt gott!
  Outi

 2. Louise avatar

  Great colour choice!

 3. Fiff avatar

  Vilken härlig färg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *