FO: Hopp Mini

 

Pretty much the same evening that I finished Hopp for myself, I cast on for a small version – here we have Hopp Mini! For the 6 months size I used about 240 yards of cheap acrylic Red heart soft yarn from my stash. Since there wasn’t room for the lace on the sleeves, I decided on a small lacy detail just above the sleeve cuffs. What do you think? The pattern is being tested right now!

 

***

 

I princip samma kväll som jag blev klar med Hopp till mig själv, så lade jag upp för en liten version – här har vi Hopp Mini! För storlek 6 månader använde ca 220 meter av billigt akrylgarn från Red heart soft som jag hade i min stash. Eftersom det inte fick plats med spetsmönstret på ärmarna blev det istället en liten spetsdetalj precis ovanför ärmmuddarna. Vad tycker ni? Mönstret blir teststickat just nu!


by

Tags:

Comments

4 responses to “FO: Hopp Mini”

 1. ~M~ avatar

  så söt i höstfärg.gillar mönstret!

 2. marremorr avatar

  Jag tycker den blev jättefin! Det blev alldeles lagom med den lilla spetsdetaljen vid ärmsluten. En jättesöt kofta!!

 3. Elin avatar
  Elin

  Åh, vad söt!!! 🙂

 4. Emilia avatar

  Trycker p娔gilla”-knappen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *