Arvid & Gridlines

Arvid

 

Look what I found! I need to go through older photos and see what I’ve forgotten to blog about. My friends boy Arvid sure knows how to model, don’t you think? This time he’s wearing Gridlines, one of my early designs. I have to take a photograph of my combined collection of baby knits and show you – I’ve found a place in a wardrobe for them, and there’s quite a few of them by now!

 

***

 

Titta vad jag hittade! Jag måste se till att gå igenom äldre foton och se vad jag har glömt att blogga om. Min väns lille pojke Arvid vet precis hur det ska gå till, inte sant? Här har han på sig Gridlines, en av mina tidiga designs. Jag måste ta en bild av hela min samling av bebisstickat och visa er – jag har hittat en plats i en garderob för dem, och det har blivit en hel del av dem vid det här laget!

 

Arvid

Arvid

Arvid

Arvid

Arvid


Posted

in

, , , ,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *