Drops Cotton Merino

Cotton Merino

Cotton Merino

Cotton Merino

 

So far I’m very happy with Drops new Cotton Merino blend! It knits up lovely and smooth, and feels great to the touch. I hope it’ll wear and tear nicely as well! The downside with Drops’ yarns is that they so often produce them in just the same colors, which aren’t that exciting. I was pleasantly surprised to see this in coral!

I just ordered myself some new yarn as a holiday gift for myself. Yay! I can’t wait to recieve it – I have some new pattern ideas to try out!

 

***

 

Hittills är jag väldigt nöjd med Drops nya Cotton Merino! Den stickas upp slätt och fint, och känns skönt att klappa på. Jag hoppas att det tål slitage bra också! Nackdelen med Drops garner är att de nästan alltid producerar alla märken i samma färger, som dessutom inte är så spännande. Jag blev glatt överraskad över att se detta i korall!

Jag beställde precis lite nytt garn, som en julklapp till mig själv. Jag kan inte vänta till det kommer – jag har lite nya mönsteridéer att prova! 


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

One response to “Drops Cotton Merino”

  1. Sanja avatar

    I love the coral color and how this knits up. Just lovely.

    Love of Cuteness

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *