Guest post

Hello, this is Magnus (Madeleine’s better half)

So, Madeleine suddenly had intense stomach pain tonight. At half past eleven we had to go to the emergency room, where she got some medicine that made her throat all numb. Then we waited. And waited. Finally they decided to try another medicine, and that worked, in the process confirming a gallstone. One of the drugs also made her mouth stone dry. I laughed at that. (Yes, I’m a bad person!)

Whats the point of this in a yarn blog? Well, when we were allowed to go home at half past two, with Madeleine more than slightly woozy from the drugs, I asked if she wanted to go straight to bed. She answered: No, I think I want to knit a bit first =)

 

…och på svenska:

Madeleine fick plötsligt våldsamma magsmärtor i kväll. Vid halv tolv åkte vi in till akuten, där hon fick medicin som gjorde hennes mun helt avdomnad. Sedan väntade vi. Och väntade. Till slut beslöt läkaren att prova en annan medicin, och den fungerade, och bekräftade samtidigt gallstensanfall. En av medicinerna gjorde dessutom att hennes mun blev fullständigt ökentorr. Jag skrattade åt det. (Ja, jag är en dålig människa!)

Vad är poängen med detta i en garnblogg? Jo, när vi til slut fick åka hem vid halv tre, med Madeleine mer än en aning snurrig från medicinerna, frågade jag om hon ville krypa i säng direkt. Hon svarade; Nej, jag tror jag vill sticka lite först. =)


Posted

in

by

Tags:

Comments

9 responses to “Guest post”

 1. Debi Y. avatar

  Hi Magnus. Please tell Madeleine that I hope she recovers and feels better soon. Take care of her. 🙂

 2. Sarah avatar

  Kul kommentar av M och ännu roligare att du bloggar om det!

 3. Sanja avatar

  What a trooper! Knitting when she should be resting. I hope she feels better soon.

 4. Kate avatar
  Kate

  Ouch! Gallstones are horrible … I hope you feel better soon, Madeleine!

 5. Fiff avatar

  Det var tur att det blev ett lite komiskt slut på inlägget, för det började ju inte så bra. Hoppas snurrigheten lägger sig men att sticklusten stannar kvar 🙂

 6. Magnus avatar
  Magnus

  I think I might set up my own user here, and post all the things Madeleine doesnt want me to post =)

  1. madeleine avatar
   madeleine

   Tsk! 😛

 7. Elin Grahn P avatar
  Elin Grahn P

  Haha, ja är man nördig så är man… 😉 Hoppas iaf att du slipper få fler gallstensanfall, usch!:(

 8. Emilia avatar

  Klart man vill sticka lite först 🙂 Hoppas du mår bättre nu Madeleine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *