Sleep deprivation = inspiration?

Untitled

Untitled

 

December really hasn’t been my month. I was actually sick even before I endured the surprising attack of the gall stones – my neck locked up, and I’ve had really severe pain in my neck, left shoulder and arm. It’s been hurting so much that I haven’t been able to sleep – believe it or not, but last week I was wide awake for three days straight! Wow!

But on the bright side, I’ve been feeling very creative in those long nightly hours!
I’ve been feeling so low on ideas for a while now, and now I suddenly have so many sketches to realize that it’s difficult to decide where to start!

In the end, the first thing I went for was an open front wee cardi. I’m using Noro – I honestly hate Noro yarns since the quality is crap, but for this project I really wanted those really bright colors with the short color changes. I always tell myself to never ever buy Noro again, so I guess I’m an idiot! 🙂

 

***

 

December har verkligen inte varit min månad. Jag var faktiskt sjuk redan innan det överraskande gallstensanfallet – kotorna i min nacke har låst sig, och jag har haft svår smärta i nacken, vänster axel och arm. Det har varit så svårt att jag inte har kunnat sova – tro det eller ej, men förra veckan var jag vaken i tre dygn i rad! Wow!

Men på den ljusa sidan, har jag känt mig otroligt kreativ under dessa långa nattatimmar!
Jag har känt mig så oinspirerad ett bra tag, och nu har jag plötsligt så många sketcher att det är svårt att bestämma var jag ska börja!

Till slut, den första jag tog tag i blev en liten kofta som är öppen framåt. Jag använder Noro – ärligt talet så avskyr jag Noros garner eftersom kvalitén är skit, men för detta projekt var jag ute efter riktigt glada färger med korta färgskiftningar. Jag säger alltid till mig själv att aldrig någonsin köpa Noro igen, så jag antar att jag är en idiot! 🙂


Posted

in

, , , ,

by

Tags:

Comments

2 responses to “Sleep deprivation = inspiration?”

  1. Louise avatar

    You don’t like Noro!?!? I love it! I know there are thick and thin spots and knots but I put up with it because I love the colours. Hope you are feeling better. Gall stones are NO fun 🙁

  2. Debi Y. avatar

    The little cardi is really cute – great colors. I hope you feel better soon and get lots of rest. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *