Sjalar! / Shawls!

Jag hoppas att ni alla har haft en fantastiskt fin jul! Jag försöker fortfarande komma ikapp med saker och ting efter denna långa månad, men jag tror jag är på gång! Just nu borde jag studera till min nästa tenta, men handarbete känns mer lockande. På tal om hemmagjort så blev våra sängbord färdiga idag – mer om det i ett senare inlägg!

Medan jag organiserade mina foton på Flickr, så insåg jag att det finns en stor brist på sjalfronten det senaste! Jag har handarbetat ihop en del sjalar tididigare (kika här!), men på senare tid – inte så många. För att inte tala om att jag brukar ge bort mina sjalar till mor min – hon har redan fått Hawthorn, Andrea’s Shawl och min första spetssjal Travelling Woman.

Jag har visserligen fyra sjalar påbörjade, om jag ska vara ärlig, så jag borde kanske avsluta dem först… men ändå, på att göra-listan för 2014; fler sjalar! Till exempel denna, denna eller denna!

 

***

 

I hope you all have had a wonderful Christmas! I’m still trying to catch up on life after this long month, but I’m getting there! Right now I should be studying for my next exam, but crafting is much more fun. Speaking of home made; our new bedside tables was finished up today – more about that in a later post!

Sorting through my project photos on Flickr, I noticed a lack in the shawl making! I’ve finished quite a few (have a look here!), but lately – not so many. Not to mention that I tend to give my shawls away to my mother – she’s already received Hawthorn, Andrea’s shawl, and my very first lace shawl Travelling woman.

I do have three (or is it four?) shawls in the making, to be honest, so I guess that I should finish those first… but still, on my to do list for 2014; more shawls! For example this, this or this!


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 responses to “Sjalar! / Shawls!”

  1. susanne avatar

    Hur i allsin dar har jag missat din fina blogg? vem vet. Jag har inte själv bloggat på länge.
    Så du har flera sjalar påbörjade, nog har vi det så alla. Man påbörjar nåt vackert o hinner inte klart förens det dyker upp minst ett eller tre projekt till som passar så bra till det där garnet man hittade o blev förälskad i, osv osv 🙂
    Hoppas du har ett fint slut på detta året o får en fin början på nästa!

  2. Sanja avatar

    Wow that’s a lot of shawls. Each one is better than the rest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *