FO: Cabled pullover

Baby and big cables

 

 

Aha! Här fanns tydligen ännu ett plagg som jag missat att visa upp. Bilderna är ifrån i somras – visst blir man sugen?

Mönstret; Baby cables and big ones too, är på engelska, stickas sömlöst uppifrån och ner, och är väldigt välskrivet – dock tog det mig ovanligt lång tid att sticka klart den här, ett helt år från och till. Jag har följt mönstret helt och hållet, förutom ärmarna som är improviserade (enligt mönster är de fullängd med flätor).

En av mina favorittröjor måste jag säga, som jag använt en hel del! Garnet är Drops Merino Extra Fine. Den gula färgen kunde ha varit lite mer intensiv för att vara lite roligare – i visst ljus ser den nästan lite grönbrun ut… men helt okej ändå! Resterna från denna tröja går åt till en ny babytröja som jag stickar på just nu. 🙂

 

***

 

Aha! There was apparently another garment that I forgot to show you. The photos are from last summer – I can’t wait to get such nice weather again!

The pattern; Baby cables and big ones too, is knitted seamless top-down and very well written – but it took me an unusually long time to finish this, a whole year off and on. I have followed the pattern, except for the sleeves which are improvised (according to pattern they are full-length and with cables).

It’s one of my favorite sweaters, I have to say, that I’ve used a lot! The yarn is Drops Merino Extra Fine. The yellow color could have been a little more intense to make it a bit more fun – in certain lights it looks almost a little greenish brown… but still decent! The remains of the yarn goes to a new baby sweater that I’m working on right now. 🙂

 

Baby and big cables

Cabled sweater

Baby and big cables

Baby and big cables

Baby and big cables


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

4 responses to “FO: Cabled pullover”

 1. Sanja avatar

  That’s beautiful. I love the colour and the unexpected cable.

 2. Debi Y. avatar

  Beautiful sweater – you look very pretty in it. 🙂

 3. Catarina avatar

  Den var superfin!!!! Längtar verkligen när jag ser bilderna 🙂

 4. Catarina avatar

  Jag menar att jag längtar till sommaren hihi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *