Chilly shawl shoot

När vi åkte ut för att (återigen) täcka vår nya båt efter alla vinterstormar, fick jag äntligen tagit några bilder – och jösses vilken kall stund det blev! Efter att vi var klara slängre jag bara på mig alla tre sjalar, kappa, mössa, virade en fjärde sjal runt huvudet och gömde mig i bilen med högsta värmen på en stund. Vad gör man inte för konsten? 😀
Här är sjalarna i fråga! Mer info och bilder i kommande inlägg!

 

***

 

When we went out to (yet again) cover our new boat after all the storms, I got around to take some photos – and oh boy, was that a chilly shawl shoot! After we were done, I just threw on all three shawls, coat, hat, and another shawl around my head, before hiding in the car with the heat on for a while. What won’t one do for the art? 😀
Here’re the shawls in question! More info and photos in posts to come!

 

Garter scarf

Riot

Esjan

Chilly!


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

One response to “Chilly shawl shoot”

  1. Sanja avatar

    Your face in the last picture is priceless. The things we do for art…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *