FO: Levnadslust (a.k.a Cover-up mystery KAL)

Vet ni, en annan sak som jag aldrig postade på bloggen är mina färdiga mysteriestickningar från i somras! Jag ville inte visa dem för nära den sista ledtråden , och sedan blev det visst avglömt.

Så, om du aldrig fick reda på hur det färdiga projektet såg ut, så kommer det bilder nu! Levnadslust blev en sommartopp att ha över klänning eller linne, helt vändbar och med ena sidan öppen från halslinningen och ner. Detta är versionen med ärmar, i Colinette Jitterbug (färgen Cherry, om jag inte minns fel) – de andra varianterna kommer i senare inlägg.

Jag har rätt blandade känslor kring mitt mysterium. Jag vet att många älskade det färdiga objektet , andra älskade mysteriet och teknikerna men kanske inte slutresultatet lika mycket , och en del gillade inte det färdiga plagget alls. Jag vet inte, kanske är det för lätt för mig att hänga upp mig på det negativa … Jag känner mig ganska nöjd, och samtidigt rätt osäker… Det är en underlig känsla!

Men, i slutändan antar jag att det inte alltid kan bli perfekt, och det hela var trots allt gratis. Jag lärde mig mycket av det hela, vilket kommer hjälpa till nästa gång jag ordnar ett mysterium. Förhoppningsvis blir det lika roligt och populärt som mitt första ! 🙂

***

You know another thing I never posted on the blog? My finished items from my mystery KAL! I didn’t want to post it too close to the final clue, and then I guess I forgot about it.
So, if you never got to know how the finished project looked like, here you go! Levnadslust became a summer top to wear over a dress or a tank, completely reversible, open from the neckline down on one side. This is the version with added sleeves, in Colinette Jitterbug (I think the colorway is named Cherry?) – the other versions will follow in other posts.

I’ve got very mixed feelings from my mystery. I know many loved the finished item, others loved the mystery and the techniques but maybe not the end result as much, and some didn’t like the end result at all. I don’t know, maybe it’s too easy for me to get hung up on the bad stuff… I feel pretty happy about it, and at the same time very uncertain… It’s a weird feeling!

But, in the end, I guess you can’t make perfect every time, and after all it was a free pattern. I learned a lot from the whole thing, which will help the next time I make a MKAL, and hopefully that’ll be as fun and popular as the first one! 🙂

MKAL clue 1

MKAL clue 1
Clue 1
Mystery KAL clue 3
Clue 2 and 3
Cover-up KAL
Clue 4
DSC06588 copy
Clue 4
Cover-up KAL
Before blocking
Cover-up KAL
After blocking

Cover-up KAL

Levnadslust


by

Tags:

Comments

4 responses to “FO: Levnadslust (a.k.a Cover-up mystery KAL)”

 1. Catarina avatar

  Jag tycker att slutresultatet är supersnyggt!!!

 2. Kate avatar
  Kate

  I didn’t start mine until all the clues were posted and lots of others had posted their finished items. I love mine! I wasn’t familiar with your designs before that, but as you know, I’m now a huge fan! At the end of the day, you can’t please everyone, and nor should you try to. I see really popular patterns on Ravelry all the time, that just don’t hold any appeal to me at all – I much prefer your unique and distinctive style.

  1. madeleine avatar
   madeleine

   Thank you so much Kate! That makes me really really happy to hear! 😀

 3. DutchWoolDiva avatar

  I completely agree with Kate. You have a unique style of designing and that’s what I like about it! I still haven’t finished my Levnadslust but I will 😉

  Keep up the good work!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *