Levnadslust #3

Cover-up KAL

Cover-up KAL

DSC06552 copy

Cover-up KAL

Levnadslust

 

Levnadslust nummer 3 av 4!

Något jag var nyfiken på var hur plagget skulle te sig i ett garn med långa färgskiftningar, och jag hittade en bra användning för detta härliga sockgarn som jag fick i ett byte för ett bra tag sedan. En riktig färgbomb! Jag tycker att det fungerade ganska bra – ibland vill man ha symmetri i ränderna, men här fungerade asymmetrin bra för mig. 🙂

 

***

 

Levnadslust number 3 out of 4!

Something I was curious about was how this would turn out in a yarn with longer color changes, and I found a good use for this beautiful sock yarn that I got in a swap quite a while ago. Such a splash of color! I think it worked out pretty well – in some cases you want symmetry in the striping, but here the asymmetry worked for me! 🙂


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *