Levnadslust #4

Cover-up KAL

Levnadslust

Cover-up KAL

Yarn: Bali from Jakobsdal

 

Sist ut i Levnadslust-paraden, men faktiskt den första versionen av mysteriet som jag gjorde. Jag ville göra någonting med detta bomullsgarn med textur från min stash – av någon anledning har jag en hel del av detta i flera olika färger. Inte lika fotogenisk som de andra versionerna, men mjuk och skön! Åh, vad man längtar till sommaren när man ser på alla dessa bilder – den känns rätt långt bort just nu!

Så, det var allt från detta mysteriet! Jag hoppas att det kommer bli fler i framtiden! 🙂

 

***

 

Last out in the Levnadslust parade, but actually the first version of the mystery that I made. I wanted to make something with this textured cotton yarn from my stash – for some reason I got a lot of that in several different colors. Doesn’t photograph as well as the other versions, but really comfortable and soft! Oh, how I long for summer when looking at these photos – it seems so far away at the moment!

So, that’s all from this mystery! I hope there will be more of them in the future! 🙂


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

One response to “Levnadslust #4”

  1. Fiff avatar

    Härlig färg!
    Vad många sommarbilder du sitter inne på 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *