FO: Express pullover

Express

Express

Express

Express

Express

 

Yarn: Drops Eskimo Tweed
Size: Small
Needles: 7 and 8 mm

 

Ni har sett hur Express blev till – här kommer den färdiga tröjan! Jag blev klar bara ett par dagar före jul, precis i tid för att bli julklappspackad! Sedan det nya året började har vi ju äntligen fått lite snö och kalla dagar, så den har redan blivit använd en hel del och verkar omtyckt! 🙂

Som vanligt teststickar jag mönstret i min Ravelrygrupp, men det kommer att läggas ut här på bloggen så fort det är klart. Synd att vintern i stort sett är över då, hah! Jag får kanske posta om det på nytt när hösten kommer och knackar på igen.

 

***

 

You’ve seen the making of Express, and here we have the finished sweater! I finished it just a couple of days before Christmas, just in time to get giftwrapped! Since the new year started, we’ve finally got some snow and really cold days, so he’s been using it quite a lot and seems very pleased! 🙂

As usual I’m having the pattern test knitted, but it’ll be posted here on the blog as soon as it’s finished. Too bad the winter is pretty much over by then, hah! Maybe I’ll have to re-post it when autumn comes back knocking.


by

Tags:

Comments

6 responses to “FO: Express pullover”

 1. Debi Y. avatar

  That’s a nice looking sweater Madeleine – and a nice looking hubby too. 🙂

  1. madeleine avatar
   madeleine

   Hehe! Thank you! I’m sure he’ll love to hear that 😉

 2. Debi Y. avatar

  That’s a nice looking sweater Madeleine – and a nice looking hubby too. 🙂

 3. Saraspyssel avatar

  Här uppe i norr där jag bor har vintern bara börjat, så det är lugnt! 😉

 4. Catarina avatar

  Jätte snygg!!! Gillar kragen med knapparna riktigt snyggt!

 5. Fiff avatar

  Snygg tröja! Riktigt fint med knapparna som detalj. Gillar såna attiraljer på män 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *