Scrap!

Och här kommer vi nu äntligen till de sista av mina handarbeten färdigställda under 2013! Det tog mig bara en dryg månad att komma ikapp med det jag inte hunnit posta tidigare. 🙂 Man kan undra hur mycket jag handarbetar egentligen… man kanske borde räkna ihop antal timmar under en typisk vecka?

Här har vi två restgarnskreationer från eget huvud, som inte blev bra nog för att bli färdiga mönster. Jag kommer omarbeta dem lite och försöka igen! Men kan jag använda samma garn, månne? Kanske om jag stickar de nya en storlek mindre…

***

And here we finally have the last two of my finished crafts from 2013! It only took me about a month to catch up with the ones I hadn’t posted about before. 🙂 One can wonder how much time I actually spend on crafting… maybe I should count the hours during a typical week?

Here we have two scrap yarn cardigan from my own head, which didn’t turn out well enough to become finished patterns. I will rework them and try again! But can I reuse the same yarn? Perhaps if I make them one size smaller…

 

Surpris experiment

 

Yarn: Malabrigo Rios (green + gold), Shepherds Worsted (turquoise), Nerdgirl yarns (multi)

Den här gjorde jag strax efter att jag stickade Surpris – jag försökte omvandla nederdelen till en framkant. När jag tittar på den här är det inget större del på den… Jag vill ha framkanten lite större, och den behöver också två knappar till för att sitta bra på. Hm… nu blev jag riktigt sugen på att jobba med den här! 🙂

***

This one I did shortly after I finished Surpris – I tried to turn the skirt idea into a front flap. Looking at this, there’s nothing really that wrong with it… I want the flap a bit bigger, and it also needs two more buttons to close nicely. Hm… now I really got in the mood to work with this one! 🙂

 

Gryning

Yarn: Malabrigo Rios (gold), Shepherds Worsted (turquoise), Nerdgirl yarns (multi)

Den här då… jag gillar färgplaceringen, ärmarna och intarsiaframkanten. Halslinningen behöver en ordentlig kant, dock, och den behöver verkligen knäppning hela vägen ner – just nu fladdrar den bara omkring.

***

What about this one… I like the placement of color, the sleeves, and the intarsia front. The neckline needs a better edging, though, and this really needs to be buttoned all the way down – right now it just flaps around.


by

Tags:

Comments

4 responses to “Scrap!”

 1. Elisa avatar
  Elisa

  I really love both of these! I hope they turn into patterns. I’ll be watching your group for tests haha! 🙂

 2. Debi Y. avatar

  Both of the sweaters look very pretty and unique, but I especially like the green one. The triangle flap is a great accent. 🙂

 3. Fiff avatar

  Fina! Himla snyggt när man verkligen gör det tydligt att det är “scraps” liksom. Jag gillar det! Man ska vara stolt över att använda restgarn!

 4. Emilia avatar

  Fina – snygga kombinationer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *