Kaskad (Stash bust #1)

Så, nu när vi äntligen har 2013 klart och bakom oss… vad ägnade jag min handarbetstid åt under månaden som var?

Nå, en del av den gick åt till ett hemligt projekt som jag håller på att arbeta med, så det berättar jag inte om än… men jag har pillat med en del annat också!
Mitt mål för detta året är att arbeta så mycket som möjligt utifrån garn jag redan har hemma i min stash – särskilt sådant garn som legat och väntat länge. Jag undrar hur många projekt jag kan få till enbart från stash? Här stickar jag på en Kaskad i Drops Baby Merino och Drops Delight. Färgerna är helt fantastiska!

 

***

 

So, now that we finally have 2013 over and done with… what did I spend my crafting time on last month?

Well, some of it has been going into a secret project that I’m working on, so I won’t tell you about that yet… but I’ve worked on some other things as well!
My goal for this year is to work as much as possible from stash yarn – especially yarn that has been waiting on the shelves for a long time. I wonder how many projects I can make only from stash? Here I’m working on a Kaskad in Drops Baby Merino and Drops Delight. The colors are just gorgeous!

 

Untitled

Untitled


Posted

in

, ,

by

Comments

2 responses to “Kaskad (Stash bust #1)”

  1. Emilia avatar

    Bra jobbat! Jag ska också försöka sticka av det jag har och försöka undvika att behöva köpa nytt kompletterande garn 🙂

  2. Emilia avatar

    Bra jobbat! Jag ska också försöka sticka av det jag har och försöka undvika att behöva köpa nytt kompletterande garn 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *