Färgsortera! / Sort by color!

Books!

 

Aha! Helt off topic handarbete, men jag fick plötsligt en väldans lust att smyga in ett foto av min bokhylla! Nå, en av dem i alla fall – jag älskar böcker och har alltid gjort det, så det här är långt ifrån allt.

Ja, jag sorterar mina böcker efter färg. Det roar mig! M tycker ganska illa om när jag försöker ordna hans böcker på detta sätt, men ibland får jag som jag vill ändå. Hah! Jag har insett att jag besitter i alla fall lite fotografiskt minne – jag kan lätt komma ihåg vilken färg de flesta böckerna har, och hittar dem kvickt. 🙂

Hur ser din bokhylla ut?

 

***

 

Aha! Completely off the crafting topic, but I suddenly had the urge to sneak in a photo of my book case! Well, one of them at least – I love books, always have, and this is far from everything.

Yes, I sort my books after color. It amuses me! My husband really dislikes it when I try to sort his books this way, but sometimes I manage anyway. Hah! I’ve realized that I have at least a small level of photographic memory – I can easily remember the color of a specific book, and find it in no time. 🙂

What does your book case look like?


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

3 responses to “Färgsortera! / Sort by color!”

 1. Maritas Maskor avatar

  Jag har en kompis som har sorterat sina böcker så där också och det är verkligen mycket mer rofyllt för ögonen att titta på.
  Jag har dock inte vågat mig på det än. Är rädd att jag inte ska hitta böckerna jag söker längre….

 2. Sanja avatar

  I am loving this. Such a beauty all those books make.

 3. Annika GW avatar

  Jag har gjort något liknande men det blev inte lika effektfullt som med din boksamling. Jag har nog lite för få böcker för att det ska bli lika fint! / Annika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *