FO: Leksak (Stash bust #2)

Leksak

Pattern: Leksak – pattern to come!
Yarn: Malabrigo Rios Azules (blue), Drops Merino Extra Fine (white)
Size: Newborn

 

Och här har vi ännu ett färdigt plagg från mitt stash bust-projekt! En pullover stickad uppifrån och ner med en partiell krage, slätstickad kropp och ett konstrasterande, rätstickat framstycke. Resultatet blev precis som jag hade hoppats på!

För stunden är jag lite förtjust i kombinationen blått och vitt, men jag har redan lagt upp för en ny version av den här. För mönsterfotografierna ville jag få till mer kontrast i framstycket, och jag tänkte inte på hur svårt det är att få till det när man använder vitt.

Jag har också funderat på om inte denna vore väldigt intressant med en delvis öppen front! Mönstret blir teststickat just nu, och några av teststickarna kommer testa den öppna versionen. Jag är riktigt nyfiken på resultatet!

 

***

 

And here we have another finished item from project stash bust! A top-down pullover with a partial collar, stockinette body and a contrasting garter stitch front. This turned out just as I’d hoped!

At the moment I sort of have a crush on the combo blue and white, but I’ve already CO for another version of this. For the pattern photos I wanted more contrast in the front section, and I didn’t think about the lack of such when using white.

I’ve also been thinking that this could look very interesting with a partially open front! I’m having the pattern tested right now, and a few of the testers will try the open version. I’m really curious to see how it works out!

 

Leksak

Leksak

Leksak

Leksak

Leksak


by

Comments

4 responses to “FO: Leksak (Stash bust #2)”

  1. marremorr avatar

    Åh, den blev verkligen superfin!!=0)

  2. Ana BC avatar

    So cute! reminds me of a tunic

  3. Sanja avatar

    Its beautiful. I am following the test knit on Rav. Can’t wait to see the open front version.

  4. […] började på en till Leksak, som sagt! Och även om jag stickar storleken större denna gång så går det undan. Jag har […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *