FO: Mera leksaker! (Stash bust #5)

Leksak

Pattern: Leksak
Yarn: Drops Merino Extra Fine (white), Cascade Superswash (orange)
Size: 6 months

 

Ännu ett stash bust-projekt ser dagens ljus – en andra version av Leksak. Jag ville ha en med lite mer kontrast i framstycket för fotografering till mönstret. Tyvärr släppte det orangea garnet en hel del färg när jag lade tröjan i blöt, och trots ordentlig sköljning är det vita inte så vitt längre. Trist!
Men, nu är mönstret klart och kommer publiceras ikväll! 🙂

***

Another stash bust project meets the light of day – a second version of Leksak. I wanted more contrast in the front for pattern photographs. Unfortunately the orange yarn bled a lot when I soaked it, and despite some good rinsing the white is no longer as white. Typical!
But, now the pattern is finished and will be published tonight! 🙂

 

Leksak

Leksak

Leksak

Leksak

Leksak


by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *