Leksak (Stash bust #4)

Leksak

 

Jag började på en till Leksak, som sagt! Och även om jag stickar storleken större denna gång så går det undan. Jag har stickat undan nästan alla de projekt som jag ägnat mig åt den senaste tiden, så nu börjar jag undra vilka handarbeten som jag ska dra fram ur gömmorna och fortsätta med när den här är klar! Kanske min TTL mysteriesjal, som bara har sista spetssektionen kvar? (Busan godkänner tröjan, uppenbarligen!)

***

I started on a new Leksak, like I said! And even knitting a size larger, this is quick knitting. I’ve finished up almost all projects that I’ve been focusing on lately, so now I’m starting to wonder which crafts I’ll need to dig out and continue with once this is done! Perhaps my TTL mystery shawl, only missing the last lace section? (Busan approves of this sweater, obviously!)

 

Leksak

Leksak

Busan


Posted

in

, , , ,

by

Comments

One response to “Leksak (Stash bust #4)”

  1. Sanja avatar

    Beautiful design as always. My cousin is having a baby boy in June, so please, please make a baby boy shorts pattern. I will be first in line for the test knit:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *