FO: Hyss

Hyss

Hyss

 

Som sagt, jag är rätt duktig på att avsluta projekt just nu!
Jag stickade klart kroppen på denna minikofta/bolero i höstat – tyvärr fungerade inte kanten som jag hade planerat rent tekniskt, och jag lade undan det hela tills jag klurat ut någonting. När jag plockade upp den häromdagen tänkte jag att det skulle bli rätt trevligt med en enkel resårkant, och det var snabbt ordnat!
Inte den bästa fotokralitén (därav det svartvita), men eftersom jag ville få igång teststickningen redan ikväll så fick det bli några kvälls- och inomhusbilder. Fler och bättre foton senare!

***

Told you I was on a roll about finishing things up!
I finished the body of this mini cardi/shrug this autumn – unfortunately the planned edging didn’t work out technique-wise, and I put it away until I’d figured something out. The other day I picked it out, and thought it would look very nice with just a ribbed edging, and so I got to work!
Not the best photo quality (hence the black and white), but since I wanted to get the test knit started in my group I decided to go with some indoors evening shots. More and better photos later!


by

Tags:

Comments

4 responses to “FO: Hyss”

 1. marremorr avatar

  Superfin!! Längtar tills mönstret blir tillgängligt! Du är så kreativ och inspirerande!=0)

 2. marremorr avatar

  Hej igen! En korkad fråga… Skulle ge mig på ditt fina mönster av Hopp på svenska, men gick bet på en gång. Nu till den superduperkorkade frågan: Vad betyder rfb?? Lääängtar att fortsätta stickningen!;0) Kram!

  1. madeleine avatar
   madeleine

   Hoppsan! Jag ser att jag har missat det bland förkortningarna! 🙂
   Rfb betyder “rät maska i främre och bakre maskbågen”. Rfm är ett skrivfel och ska vara rfb det med. Ursäkta! Hoppas att du ska bli nöjd med koftan! 🙂

 3. marremorr avatar

  Åh, så bra! Tack för snabbt svar!=0)) Nu ska jag fortsätta sticka!;0) Ha en bra dag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *