Ännu mera hyss!

Hyss

 

 

Så fort jag blev klar med min första Hyss lade jag upp för en ny! Det gick åt mindre än tre nystan för min XL, under 350 meter, så det är ett perfekt stash busting-projekt. Jag tror att det här är ett plagg jag kommer att använda rätt mycket till alla mina klänningar i sommar, och eftersom det är så snabbstickat har jag inget emot att göra flera. Vilken färg blir det härnäst?

Bomullsgarnet är utgångna Muskat Soft från Drops, som jag haft på hyllan ända sedan 2010 då jag repade upp den här toppen.

 

***

 

As soon as I finished my first Hyss, I CO for another one! It took less than three skeins for my XL size, under 350 meters, så it’s a perfect stash buster. I think this is a shrug I’ll be using a lot with all my dresses during the summer, and since it’s sucha quick knit I don’t mind making several. Which color next?

The cotton yarn it discontinued Muskat Soft from Drops, which I’ve had on the shelf since 2010 when I frogged this top.


by

Comments

One response to “Ännu mera hyss!”

  1. Emilia avatar

    Läckert garn – smart att sticka till “alla” klänningar, tror att du kommer att ha finaste sommargarderoben 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *