Sytråd! (Craft room ideas)

Craft room

 

 

Inte direkt garn, men nog är det det handarbete ändå! 🙂 Jag är ingen hejare på att sy, och är nog för otålig för att någonsin bli det, men jag färgsorterar ändå mer än gärna min sytråd i denna fina kastlåda som vi tidigare har fyndat på loppmarknad!

Jag har lite hemliga projekt för mig! Under vintern arbetade jag för fullt med mönstret till en kofta, som jag har skickat in till Knittys nästa höstnummer. Än har jag inte hört någonting från dem, men jag håller tummarna! Jag hade ju sådan tur för ett år sedan, och det vore riktigt roligt att komma med igen!

Nu har jag satt igång med nästa hemliga projekt, som ska vara klart till sommaren. Jag har köpt garn, lagt upp och kommit en bit, och det ser ganska bra ut såhär långt – jag hoppas att det kommer fortsätta på samma sätt!

***

Not really yarn, but definitely craft! 🙂 I’m not very good at sewing, and I’m probably too impatient to ever be… but I’m still more than happy to color sort my sewing thread in this lovely box (what’s it called in English? Printing cast box?) that we bough at a flea market a while back!

I have some secret projects in progress! During the winter I worked a lot on the pattern for a cardigan, that I’ve submited to Knitty’s next autumn issue. I’ve not heard anything from them yet, but I’m crossing my fingers! I was so lucky a year ago, and it would be so much fun to get published again!

Now I’ve started my next secret project, which needs to be finished this summer. I’ve bought yarn, CO and made some progress, and it’s looking pretty good so far – I hope it’ll continue that way!


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

2 responses to “Sytråd! (Craft room ideas)”

  1. Tina avatar
    Tina

    Men nu vart man (läs jag) ju nyfiken!
    Och det var bra mycket snyggare att ha trådrullarna så där än nedstoppade i pryllådan som jag har..

  2. Debi Y. avatar

    That’s a pretty good idea – love it. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *