Blått / Blues

LikeButton

 

Jag vill ha en liten Facebook-knapp! säger jag till min man – några minuter senare skickar han mig den här. Tjoho! 🙂
Klicka er hemskt gärna vidare för att gilla Yarn-Madness på Facebook, så blir jag himlans glad! Där delar jag nya blogginlägg, och numera även en hel del intressanta länkar som jag kommer över – man hittar så mycket spännande handarbete som aldrig kommer med i ett inlägg på bloggen.

Lite finfin blå Drops Nepal följde med mig hem från garnaffären!

***

I want a small Facebook button! I told my husband – a few minutes later he sends me this. Yay! 🙂
Click to head over there and like Yarn-Madness on Facebook, and make me really happy! There I share new blog posts, and nowadays also lots of interesting crafty links –  there is so much incredible stuff out there that never makes it into a blog post.

Some lovely blue Drops Nepal followed me home from the yarn shop!

 

Harmoni


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *