FO: Restgarnskofta / Scrap cardi

Scrap cardigan

Scrap cardigan

Scrap cardigan

Improvised top-down scrap cardigan

Yarn: Drops Baby Merino, Colinette Jitterbug, Drops Alpaca, Online Supersocke Silk, Raggsocksgarn, Drops Karisma, Marks & Kattens Fame Trend

 

Minns ni den här? Började på den i september 2012 och gick loss så det yrde bland restgarner i blå och lila nyanser. Resårkanter i en och samma färg för att binda ihop det hela en aning. Januari 2013 blev den klar, men sedan har den trist nog bara samlat damm på grund av alla miljarder med trådar som skulle fästas. Nu fick jag äntligen tummen ur och fäste det sista, innan den förvisas till vinden med andra vintertröjor. Hah. Redo att användas när det blir kallt igen? 🙂

***

Do you remember this one? Started in September 2012 and went crazy among scrap yarns in blue and purple shades. Ribbed edgings in one and the same color to bind it all together a bit. Finished January 2013, but after that it’s only been collecting dust due to the many many loose ends to weave in. Now I finally got to it, before deporting it to the attic with the winter clothes. Heh. Redo to use when winter is back then? 🙂


by

Tags:

Comments

4 responses to “FO: Restgarnskofta / Scrap cardi”

 1. Emilia avatar

  Åh så härligt -och snyggt med det turkosa som binder samman!

 2. Emilia avatar

  Åh så härligt -och snyggt med det turkosa som binder samman!

 3. Annika GW avatar

  Fin! Älskar restgarnsprojekt.
  Tycker också att den ser ut som en liten kappa. / Annika

 4. Fiff avatar

  Åh, fin! Jättefin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *