New pattern: Hyss

Hej allihop! Tack så mycket för alla fina ord och tankar ni har skickat åt mitt håll. Det betyder otroligt mycket. Jag har haft en väldigt svår tid dessa två veckor sedan det hände … och är dessutom väldigt upptagen, halvvägs genom min sex veckors praktik på sjukhuset. Sommaruppehållet kunde inte komma snart nog. Jag ska dela min historia om min älskade Busan när jag orkar, för de som är intresserade.

Jag handarbetar inte lika mycket som vanligt just nu, endast på ett fåtal projekt för att fördriva tiden. För några dagar sedan publicerade jag dock mönstret för Hyss, eftersom teststickningen var klar. Vi tog dessa bilder för ett tag sedan nu, på en av de första riktigt härliga vårdagarna.

Mönstret finns i storlekarna XS till 4XL, och du kan läsa mer här eller köpa med knappen nedan. Jag har använt Drops Cotton Merino för den korallfärgade, och Drops MuskatSoft för den blå. En suverän stash buster!

***

Hello everyone! Thank you so much for the kind words and thoughts you’ve sent my way. It means a lot. I’ve had a very difficult time these two weeks since it happened… and also I’m very busy, halfway through my six week internship at the hospital. Summer break couldn’t come soon enough. I’ll share my story with my beloved Busan when I have more strength, for anyone who’s interested.

I’m not crafting as much as usual right now. Only working on a few projects to pass the time. A few days ago I did publish the pattern for Hyss, though, since the test knitting was finished. We took these photos a while back now, on one of the first really lovely spring afternoons.

The pattern is available in sizes XS to 4X, and you can read more here or purchase with the button below. I’ve used Drops Cotton Merino for the coral one, and Drops MuskatSoft for the blue one. A great stash buster!

 

for 4 USD (ca 27 kr)

Hyss

Hyss

Hyss

Hyss

Hyss

Comments

One response to “New pattern: Hyss”

  1. marremorr avatar

    Ja! Den vill jag gärna sticka – för mönstret är så fint! Jag glädjer mig att du är tillbaka på bloggen, och delar gärna din berättelse om Busan senare när du orkar det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *