Leksak Lady – i restgarner!

Leksak Lady - scrap version

Här har vi någonting som jag långsamt har stickat på den senaste månaden. Så fort jag blev klar med min första Leksak Lady, så ville jag pröva att göra en med restgarner! Efter flera försök till början med blandade färger utan att bli nöjd, så samlade jag till slut ihop alla rosa och lila nyanser av rätt tjocklek. Jag gillar resultatet!


Here’s something I’ve slowly been knitting on over the past month. As soon as I finished my first Leksak Lady, I wanted to try making one with scrap yarns! After several starts with mixed colors, and not being very happy with the result, I finally ended up collecting all my pinks and purple scraps of the right weight. I really like the result!

Leksak Lady - scrap version

Många lösa ändar, som ni kan se nedan. Men, jag kommer fuska som bara den och inte fästa en enda av dem – jag kommer visa senare! Garnerna är Drops Nepal, Drops Big Merino, Lorna’s Laces Shepherds Worsted, Svarta Fåret Raggsocksgarn, och Malabrigo Worsted – rester från bland annar min Levenwick och Esjan.


Loads of loose ends, as you can see below. But, I’ll cheat big time and won’t be weaving in a single one of them – I’ll show you later! The yarns are Drops Nepal, Drops Big Merino, Lorna’s Laces Shepherds Worsted, Svarta Fåret Raggsocksgarn, and Malabrigo Worsted – scraps for example from my Levenwick and Esjan.

Leksak Lady - scrap version

Vanligtvis väljer jag nästan alltid vita kanter till färgglada plagg, för att verkligen framhäva färgerna. Men, denna gången testar jag något nytt och prövar med svart – jag tror det kan bli en snygg kontrast! 🙂 Vad tror ni?


Normally I always go for white edgings on colorful items, to really enhance the colors. But, this time I’m stepping out of that comfort zone and choose black – I think it’ll be a nice contrast! 🙂 What do you think?

Leksak Lady - scrap version


by

Comments

3 responses to “Leksak Lady – i restgarner!”

  1. Annika GW avatar

    Undrar vilken lösning du har på att ta hand om alla lösa trådar? Utan att fästa dom? Låter spännande. / Annika

  2. Louise avatar

    Can’t wait to see how the black looks with the bright colours!

  3. Catarina avatar

    Den kommer att bli kanonsnygg :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *