Aestlight shawl

Sedan jag började handarbeta har jag i stort sett alltid haft tonvis med aktiva projekt samtidigt – närmare 40 stycken vid ett tillfälle, tror jag. Men, viljan att lägga upp nytt har inte varit så stark detta året, och jag har avslutat det enda efter det andra av ofärdigheter. Inte så dumt egentligen! De enda projekten jag startat har varit virkade sådana, och nu hade jag plötsligt inget bra stickprojekt i tv-soffan eller att slänga med i väskan. Vad gör man åt det? Man lägger upp för inte mindre än 4 sjalar och en kofta!

Efter en räd genom både intressanta mönster och  garnhylla var Aestlight i Regia först ut – äntligen får jag använda denna härliga färg!


Since I started crafting I’ve pretty much always had tons and tons of projects in progress at the same time – almost 40 at one point, I think. But, the desire to cast on for new projects hasn’t been that strong this year, and I’ve found myself finishing up more and more unfinished business. Not too bad indeed! The only projects I’ve started have been crochet ones, and I now I suddenly didn’t have any good knitting project to settle down with or bring along. What do we do about that? We cast on for no less than 4 shawls, and a cardigan!

After a raid through both project queue and yarn stash, Aestlight in Regia was the first one out – finally I get to use this fun colorway!

Shawl

Shawl


Posted

in

,

by

Comments

2 responses to “Aestlight shawl”

 1. ~M~ avatar

  sjalar blir så fina och alltid lika kul att sticka.
  Ha en skön sticksommar :)

 2. Maritas Maskor avatar

  Men visst är det skönt att få klart på gamla projekt! Det är så mycket roligare att få påbörja ett nytt då. Eller två. Eller tre… :)
  Jag blev lite full i skratt när jag såg att det är samma designer som gjort din sjal som du påbörjat, som min nya!
  Jag kände liksom igen omslagen i sidorna :)
  kram på dig och hoppas att du mår lite bättre allteftersom dagarna går!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *