Tundra

Jag älskar hur denna Drops Delight och Drops Kid Silk ser ut precis som grå fårull när man håller dem tillsammans! 🙂 Fantastiskt vackert! Jag har haft nystanen i hyllan ett tag – har tidigare påbörjat en enkel sjal, men kom aldrig speciellt långt. Nu bestämde jag mig för att de passade perfekt till den nya idén på kofta som jag skissade upp i förra veckan. Känns lite underligt att sticka i ull och mohair när sommaren precis har kommit – inte direkt en stickning för solstolen!


I love how this Drops Delight and Drops Kid-Silk looks so much like a real gray sheep when held together! 🙂 Absolutely beautiful! I’ve had this in my stash for a while – earler started a simple sideways shawl, but didn’t get very far. Now I decided that it was perfect for the new cardigan idea I sketched up last week. Feels a bit strange to work with wool and mohair when summer has just arrived – not really a project for knitting outside in the sun!

Tundra

Tundra

Tundra


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

2 responses to “Tundra”

  1. ~M~ avatar

    ser helt ut som fårull, vackert.
    väntar på hur resultatet blir.
    du har massor på gångs just nu. själv har inspirationen och tiden inte hunnit till för mig. lite virkning på gångs.

  2. Marita avatar

    Det ser jättefint ut! Och så kallt som det varit nu ett tag, så kommer den nog väl till pass!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *