Filtering Daylight

Sjal 2 av de 4! Denna underbara färg av Malabrigo Sock heter Light of Love – jag är allt lite ledsen att jag inte skaffade ett till nystan medan de fortfarande fanns kvar! Jag hade gärna gjort en stor sjal i endast denna färgen. Men, när jag surfade sjalmönster att lägga upp kom jag över den vackra Filtering Daylight. Ser ut att vara precis rätt för att göra garnet rättvisa, kanske med kanten i vitt eller grått!

Starten var väldigt gnetig, där stickorna mest bråkar med de åtta stackars maskorna man börjar med, men tack och lov växer det rätt snabbt (än så länge). Blev lite chockad över hur instruktionstätt mönstret var – inga vilovarv här inte, och det är både spets och flätor. Fullt fokus, Madeleine – en utmaning! 🙂

Sista bilden visar sjalen upp till varv 24.


Shawl 2 of 4! This gorgeous color of Malabrigo Sock is called Light of Love – I’m really sad that I didn’t get another skein while there still were any left! I would have loved to make a large shawl in the color only. But, when browsing shawl patterns to cast on, I found the lovely design Filtering Daylight. Looks just like the right design to do the yarn justice, perhaps with an edging in white or gray!

The beginning was very annoying, where the needles only fight the poor eight stitches you start with, but thankfully it grows quickly (still). Was a bit chocked to see the intricate instructions in the pattern – no resting rows here, no, and both lace and cables. Full focus, Madeleine – a challenge! 🙂

The last pic shows the shawl up to round 24.

Shawl

Shawl

Shawl

Shawl


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

4 responses to “Filtering Daylight”

 1. Monica avatar

  Gorgeous color and stitches! Your shawl is going to be lovely.

 2. lilirious avatar

  wow that’s beautiful! It’s a shame I never really wear shawls.. I love knitting them so much! :(

 3. Maritas Maskor avatar

  Vilka fina sjalar!! Den gula i ditt förra inlägg är ju bara sååå snygg!! och färgen på den nya är superhärlig!

 4. Emilia avatar

  Fint! Snygg kombo med både spets och flätor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *