English Rose

Boxy

Efter en alldeles ruskig förkylning senaste veckan börjar jag nu känna mig lite mer mänsklig igen, och har lite mer ork att handarbeta! Efter att ha sett denna fantastiska Worsted Boxy på Ravelry ville jag omedelbart sticka mig en egen, och blev jätteglad när Garnkorgen hade precis samma färg inne – Malabrigo Rios i färgen English Rose. Visst är den fantastiskt vacker?

Tröjan stickas nerifrån och upp, och nu är det en hel del slätstickning som väntar. Kände att jag behövde starta upp några projekt som inte kräver så mycket uppmärksamhet för att ha med på föreläsningar och liknande, så det här blir perfekt. 🙂


After a completely awful cold the past week, I’m now starting to feel slightly more human again, and have some more energy for crafting! After seeing this gorgeous Worsted Boxy on Ravelry I immediately wanted to knit my own, and was so happy that my yarn shop had the same color in stock – Malabrigo Rios in the color English Rose. Isn’t it beautiful?

The pullover is worked from the bottom and up, and now a long stretch of stockinette is waiting. I needed to start up a few mindless projects to bring on lectures and such, so that is perfect. 🙂

Boxy

Boxy


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *